RATSASTUSTUNNIT

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tutustu palveluihin ennen varaamista

HINNASTO ja palveluiden kuvaus -17.4.2017 alkaen

Irtotunti 29€

Irtotunti omalla hevosella 20€

10 kerran kortti 270€ (voimassa 3kk, perhekohtainen ja sidottu vähintään kerran viikossa vakiotunnilla käyville)

Yksityistunti 60min  50€  tai 30 min 30€

Paritunti 60min 40€/ratsastaja

Hevosvuokra 15€ (tallin vakiotuntilaisille itsenäiseen harjoitteluun kentällä)

Tenavatuokio 17€ (perusasioiden opettelua talutusratsastuksessa n. 30 min sekä hevosen hoitoa ennen tai jälkeen tunnin ohjatusti)

Valmennustunteja myös kotitallin ulkopuolella, kysy lisää!

 

Ratsastustunnit maksetaan käteisellä ratsastuksen yhteydessä tai etukäteen pankkitilille FI59 5630 5920 0088 57, jolloin kuitti mukaan tunnille tullessa. 1.1.2009 lähtien meille käyvät maksuksi myös Smartum:in Liikunta- ja kulttuuriseteli! Maksun voi hoitaa myös ePAssilla!

 

Tunnit

Tarjolla on ratsastustunteja alkeista edistyneempiin harrastajiin 4-6 ratsastajan RYHMISSÄ tai YKSITYISTUNNEILLA. Ratsuina toimivat kiltit, kuuliaiset, koulutetut askellajiratsumme, joilla jokainen voi opiskella ratsastuksen perusteita ja askellajiratsastusta taitojensa ja tavoitteidensa mukaan. Ratsastustunneillemme sisältyy myös mahdollisuus hevosen varusteluun ennen tuntia ja/tai purkamiseen tunnin jälkeen ohjaajan avustamana. Tällöin saavu paikalle puoli tuntia ennen/varaa aikaa tunnin jälkeen hevosen hoitamiseen. Muutoin saavu paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunnit ovat yleensä täyden tunnin mittaisia, joskus tunnin ohjelmaan kuuluu myös maastakäsin työskentelyä ja alkeistunneilla opetellaan hevosten hoito ratsastuskuntoon jonka takia ratsain ei ehditä aina täyttä tuntia viettämään. :)

Vakiotuntikalenteri 14.8.-23.12.2017

Maanantaina ohjaajana Emmi

17.30 Lasten alkeet

18.40 Junnu jatko

19.50 Sennutunti

 

Tiistaina ohjaajana Emmi

17.30 Lasten jatko

18.40 Junnu jatko

 

 

Keskiviikkona ohjaajana Piia

 

18.40 Junnu jatko/treeni

19.50 Aikuisten alkeet

 

Torstaina ohjaajana Piia

17.30 Lasten treeniryhmä

18.40 Junnu treeniryhmä

19.50 Sennutunti

 

Sunnuntaina ohjaajana Anu

 

17.30 Tenavatunti

18.15 Tenavatunti

 
Lauantai ja sunnuntai

Tunteja tilauksesta yksin tai ryhmille, maastoja, soita ja tilaa omasi!

Pidätämme oikeudet muutoksiin!

 Varaukset

Varaukset ja kyselyt tehdään soittamalla tai yhteydenottolomakkeella. Erityistä soittoaikaa meillä ei ole, mutta parhaiten tavoittaa arkisin klo 9 - 16.30 tai 21 - 22. Hevosen selässä tai tuntia pitäessä puhelimeen ei vastata, mutta viestin jättäessäsi saat vastauksen kun ohjaaja vapautuu.

Kerro varatessasi:
- mitä haluat
- tuletko yksin vai porukalla
- paljonko hevoskokemusta on vai oletko ensikertalainen, OLE REHELLINEN JA REALISTINEN, 10 vuoden tauon jälkeen kilparatsastajakaan ei ole enää kokenut ratsastaja eikä silloin tällöin tunneilla vuoden mittaan poikennut varmastikaan vielä ole kokenut
- onko ryhmässäsi lapsia, aikuisia, miehiä, erityisen pieni tai suurikokoisia ratsastajia ja millainen ratsastuskokemus jokaisella on takanaan
- jos on jotain muuta erityistä, esim. laukkapelko tai olet hiljattain pudonnut selästä.

 Mukaan tarvitset

- säänmukaisen vaatetuksen, AINA pitkät housut, joilla liikkuminen on helppoa ja joissa ei ole paksuja sisäsaumoja, erityisesti talvella riittävästi lämmintä ylle
- tukevat, korolliset jalkineet. Talvella talvijalkineet, ei kumisaappaita!
- kypärä, pakollinen joka ratsastajalla,voit lainata myös tallilta. Talvella kypärän alle sopiva myssy tai huivi
- ratsastukseen soveltuvat hanskat, joilla saa pidettyä ohjista hyvin kiinni
- sadesäällä sadevarusteet päälle, vaihtovaatteet voi ottaa matkaan jotta saa kuivat päälle ennen kotiinlähtöä
- mieluusti iloista, reipasta mieltä!

Peruutukset

Ratsastusten peruutukset tehdään aina mahdollisimman aikaisin, VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ ILTANA klo 18 mennessä. Viime hetken peruutukset tehdään aina soittamalla numeroon 040 736 6066 ja jättämällä viesti vastaajaan, jollei ohjaajaa tavoita! Peruuttamattomista tai saman päivän aikana perutuista tunneista veloitamme täyden hinnan, ellei kyse ole äkillisestä sairastumisesta. Pääosin ratsastamme säistä riippumatta, myrskyn ollessa vaarallista tai pakkasen laskiessa alle -15, voidaan retket/tunnit perua tallin puolesta, josta ilmoitamme henkilökohtaisesti. Sadesäällä tallilta voi lainata sadetakkeja.

Vakuutukset

Tallimme on Suomen Ratsastajainliitto ry:n hyväksymä harrastetalli ja jäsenyyden myötä meillä on toiminnan vastuuvakuutus. Suosittelemme  liittymistä SRL:n jäseneksi saadaksesi LähiTapiolan tapaturmavakuutuksen. Jokaisen ratsastamaan tulevan on huomioitava, että vaikka hevoset ovat melkoisia viilipyttyjä ja kokeneita konkareita työssään, on kyse kuitenkin elävistä eläimistä. Näin ollen jokaisen on tiedostettava ratsastukseen olennaisena osana kuuluvat riskit.