ePassi käy meillä

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Tallin tuntihinnasto muuttuu heinäkuun alusta alkaen.
Uudet hinnat:
Ratsastustunti 36€
Pienryhmätunti 42€
Tenavatunti 22€
Paritunti 55€/ratsastaja
Yksityistunti 70€
10 kerran kortti 310€
5 kerran kortti 160€
5 kerran pienryhmäkortti 190€

Syyskauden vakitunnit varattavissa jo heti joten laitahan viestiä niin saat oman parhaan tuntisi!

 

HINNASTO ja palveluiden kuvaus 25.1.2021 alkaen

 • Irtotunti 34€
 • Vakitunti koko kaudeksi 30€/kerta
 • Pienryhmätunti 3-4 ratsukkoa 40€
 • Irtotunti omalla hevosella 25€
 • 10 kerran kortti 300€ (voimassa 3kk)
 • Yksityistunti 45min  60€ 
 • Yksityistunti omalla hevosella 45€
 • Paritunti 60min 60€/ratsastaja
 • Tenavatuokio 20€ (perusasioiden opettelua talutusratsastuksessa n. 30 min sekä hevosen hoitoa ennen tai jälkeen tunnin ohjatusti, oma avustaja tarvitaan mukaan) 
 • Valmennustunteja myös kotitallin ulkopuolella, kysy lisää!

Tarjolla on ratsastustunteja alkeista edistyneempiin harrastajiin 5-7 ratsastajan RYHMÄTUNNEILLA, 3-4 hengen PIENRYHMÄTUNNEILLA sekä YKSITYISTUNNILLA. Ratsuina toimivat kiltit, kuuliaiset, koulutetut askellajiratsumme, joilla jokainen voi opiskella ratsastuksen perusteita ja askellajiratsastusta taitojensa ja tavoitteidensa mukaan.

Ratsastustunneillemme sisältyy myös mahdollisuus hevosen varusteluun ennen tuntia ja/tai purkamiseen tunnin jälkeen joten saavuthan paikalle puoli tuntia ennen/varaa aikaa tunnin jälkeen hevosen hoitamiseen tai ilmoita ajoissa jos et pääse ajoissa. Tunnit ovat yleensä täyden tunnin mittaisia, joskus tunnin ohjelmaan kuuluu myös maastakäsin työskentelyä ja alkeistunneilla opetellaan hevosten hoito ratsastuskuntoon jonka takia ratsain ei ehditä aina täyttä tuntia viettämään. :) Tutustu palveluihin ennen varaamista tai kilauta tallin numeroon halutessasi opastusta parhaiten toiveitasi vastaavan tunnin valintaan.

Ratsastustunnit varataan Hopoti-varausjärjestelmän kautta helposti, tutustu palveluun, kirjaudu sisään ja varaa sopiva aika. Hopoti

 

 

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta

 • Yksityistunti 70€ (Kesto 1h)
 • Perhetunti 150€ (sisältää 1-2 hevosta, soveltuu 2-6 hengen perheille sellaisenaan. Isommille kokoonpanoille räätälöidään erikseen. Kesto 2h)

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta eroaa tavallisesta hevosharrastamisesta. Ratsastus voi joskus jollain osin kuulua ohjelmaan muttei ole itseasia vaan ydin on hevostoiminnan vuorovaikutuksen, osallisuuden ja elämyksellisyyden kautta hyvinvoinnin tukeminen. 

Nämä tunnit varataan suoraan ohjaaja Annukka Mäkelältä soittamalla tai viestitse 044 3033705. 

 

Jos tarvitset apua oikean tunnin valintaan niin otathan yhteyttä Piiaan 040 7366066 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ratsastustunnit voi maksaa helpoiten Hopoti-varausjärjestelmän kautta joka tarjoaa myös osamaksumahdollisuuden vaikkapa 10korttiin! Maksuksi käy myös käteinen ja meille käyvät maksuksi myös Smartum:in Liikunta- ja kulttuuriseteli! Maksun voi hoitaa myös ePassilla!