3.-5.7.2020 Art & Icelandics - leiri 

Hevosen kohtaaminen on aina erilaista. Se tunnetila jonka hetki herättää on erityinen ja yhteyden luominen hevosen kanssa voi olla monen tunteen täyteinen prosessi. Taidemaalari Mari Teerinkoski opastaa leirillä luomaan tästä hetkestä taidetta akvarellin avuin. Mari Teerinkoski

Leirin ratsastustunnit islanninhevosella keskittyvät hyvän yhteyden luomiseen ratsun kanssa jota maastakäsittelytunnin myötä vahvistetaan. Leiri sopii perusratsastustaitoisille ja aiempaa issikkakokemusta ei tarvita vaan töltin perusteita opetellaan samalla tai jo askellajiosaavien kanssa hiotaan askellajeja ja apujen käyttöä. Leiri soveltuu aikuisille tai oman aikuisen kanssa leireilevälle junnulle.

Tällä leirillä majoitutaan upeisiin merenrantamökkeihin Helmirantaan 10 minuutin ajomatkan päähän tallilta jossa nautitaan runsaat aamu- ja iltapalat vaikka terassilla halutessa. Lauantaisaunassa nautitaan vanhan hirsimökin tunnelmasta! Helmiranta

Leirin hinta on 420€ ja siihen sisältyy ratsastusta 4 tuntia pienryhmissä, maastakäsittelytunnin, 2 kahden tunnin mittaista taideopintoa sekä materiaalimaksun, aamupalat x 2, lounas x 2, päivällinen x 2, iltapala x 2 sekä majoitukset hyvinvarustelluissa kalastajamökeissä (sis. pedatut pedit ja pyyhkeet sekä siivouksen)

Leiri alkaa perjantaina klo 17 kokoontumisella tallille ja päättyy sunnuntaina klo 16 mennessä.

 

?? Yoga & Icelandics - leiri aikuisille

Ratsukon kokonaisuus koostuu yhteisvaikutuksesta; ihmisen kehon ja mielen hallinnasta samoin kuin hevosen kehon ja mielen hallinnasta. Hanna Elon ohjaamassa joogassa yhdistellään mindfullnessin, astangan ja meditaation tekniikoita. Tavoitteena on keskittymiskyvyn parantuminen ja kehon parempi tiedostaminen. Etsitään etenkin ratsastuksessa tarpeellista keskivartalon hallintaa ja voimaa.

Leirin ratsastustunnit islanninhevosella keskittyvät hyvän yhteyden luomiseen ratsun kanssa jota maastakäsittelytunnin myötä vahvistetaan. Leiri sopii perusratsastustaitoisille ja aiempaa issikkakokemusta ei tarvita vaan töltin perusteita opetellaan samalla tai jo askellajiosaavien kanssa hiotaan askellajeja ja apujen käyttöä.

Tällä leirillä majoitutaan upeisiin merenrantamökkeihin Helmirantaan 10 minuutin ajomatkan päähän tallilta jossa nautitaan runsaat aamu- ja iltapalat vaikka terassilla halutessa. Lauantaisaunassa nautitaan paljusta tai pulahdetaan mereen ken tarkenee! Helmiranta

Leirin hinta on 420€ ja siihen sisältyy ratsastusta 4 tuntia pienryhmissä, maastakäsittelytunnin, 2 joogatuntia , aamupalat x 2, lounas x 2, päivällinen x 2, iltapala x 2 sekä majoitukset hyvinvarustelluissa kalastajamökeissä (sis. pedatut pedit ja pyyhkeet sekä siivouksen)

Leiri alkaa perjantaina klo 17 kokoontumisella tallille ja päättyy sunnuntaina klo 16 mennessä.

Varausohje

Leirit varataan sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro varaukseen mille leirille olet tulossa, nimesi, ikäsi, ratsastustausta, huoltajan tiedot(mikäli osallistuja on alaikäinen), mahdolliset ruokarajoitteet tai muut huomioitavat asiat. Kun varaus on tehty, saat sähköpostilla ohjeet maksujen hoitamiseen. Varausmaksun maksamalla ohjeen mukaan vahvistat varauksesi. Loppumaksun tulee olla maksettu ennen leirille saapumista. Varausmaksua ei palauteta ellei peruutus johdu leirin peruuntumisesta järjestäjän puolelta. Leiriläisen peruessa tai keskeyttäessä leirin palautetaan rahat vain lääkärintodistusta vastaan.