Syyskauden 2019 ohjelmassa

 

 TÖLT IN HARMONY - päiväkurssi

1.12. 

Tölt in Harmony eli TiH keskittyy perusratsastukseen, erityisesti hevosen ja ratsastajan välisen kontaktin parantamiseen. TiH tuo askellajiratsastukseen uutta maustetta harrastuksena ja kilpailulajjina. 

Kurssi alkaa klo 10 teoriaosuudella ja päivä sisältää pienryhmätunnin 45 min sekä harjoituskilpailusuorituksen kommentointeineen. Kurssin ratsastukset järjestetään maneesissa ja tallilta on saatavissa hevosia lainaan tai voit osallistua omalla hevosella.

Kurssin hinta 90€ sisältää ohjelman, maneesimaksut sekä lounaan ja kahvit. Hevoslainasta sovi erikseen.

Kurssin ohjaajana toimii TiH-tuomari Tanja Ufer 

Mukaan mahtuu 12 ratsukkoa, kuunteluoppilaana 35€/pää.

Ilmoittautumiset Piialle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066, ilmoittautumiset ovat sitovia. 

 

 

TUTUSTU TÖLTTIIN! - päiväkurssi

5.1.2020

Islanninhevonen on eri epeli ja sillä on monenlaista ominaisuutta jotka erottavat sen tavallisesta ratsusta. Sen vahva ja kompakti olemus on alkuperäisrodulle ominaista ja sillä on säilynyt sen mahtava matkanteko-askellaji, töltti.


Päiväkurssilla paneudutaan issikan syvimpään olemukseen teoriassa ja ratsain otetaan tuntumaa kahdella tunnilla askellajiratsuun, kurssi soveltuu kaikentasoisille issikasta kiinnostuneille tai syvennystä askellajiratsastukseensa kaipaaville. Päivä sisältää myös aamukahvit ja lounaan.

Kurssin anti sopii parhaiten jo perustaitoisille ratsastajille ikärajoista viis :)


Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala
Kurssipäivän hinta 85€.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066 tai Hopotissa

 

 

 

HEVOSHULLUN UNELMAPÄIVÄ

 

Täysipäiväinen tallipäivä sisältää ratsastusta 1h/pv, hevosten hoitamista, letitystä, varustehuoltoa, poniagilityä tai heppojen irtojuoksutusta/hypytystä. Leirillä syödään myös lounasta ja välipalaa ja leiripäivä kestää 9-15

Leiri soveltuu jo vähintään alkeistasoiselle iältään alkaen 8 vuotiaille

Yhden päivän hinta on 65€ sisältäen 1 ratsastustunti, lounas, välipala sekä päivän teeman mukaisen ohjatun toiminnon plus alv:n.

Kahden päivän leirinä hinta yhteensä 110€.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066/Piia tai yhden päivän kerrallaan voi ostaa Hopotista.

 

30.12.2019 Irtohypytys

31.12. 2019 Poniagility

2.1.2020 Irtohypytys