Talvikauden 2020-2021 ohjelmassa

 

6.-7.3. 2021 Centered Riding Open Clinic !!SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN!!

Ratsastuksenopettaja, Centered Riding- ohjaaja taso III Annika Schulman ohjaa kurssilla kehotietoisuuden ja mielikuvien kautta kaiken tasoisia ratsastajia ja CR-ideologia voidaan hyödyntää kaikissa ratsastuksen lajeissa.

 

Open Clinic on kahden päivän mittainen ja sisältää teoriaa, ilman hevosia tehtäviä kehotietoisuusharjoitteita ja ratsastusta max 3 ratsukon ryhmissä. 

Kurssille voi osallistua joko hevosen kanssa tai kuunteluoppilaana joka osallistuu myös kuivaharjoittelutehtäviin.

Kurssin hinta 340€ ratsain tai 100€ kuunteluoppilaana.

Ilmoittaudu Piialle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kysy lisää 040 7366066

 

 Askellajiratsastus - kurssi

 


14.2.2021. Sunnuntaina 4-8 paikkaa

18.4.2021. Sunnuntaina 4-8 paikkaa

Islanninhevonen on eri epeli ja sillä on monenlaista ominaisuutta jotka erottavat sen tavallisesta ratsusta. Sen vahva ja kompakti olemus on alkuperäisrodulle ominaista ja sillä on säilynyt sen mahtava matkanteko-askellaji, töltti.

Päiväkurssilla paneudutaan issikan syvimpään olemukseen teoriassa ja ratsain otetaan tuntumaa kahdella tunnilla askellajiratsuun, kurssi soveltuu kaikentasoisille issikasta kiinnostuneille tai syvennystä askellajiratsastukseensa kaipaaville. Päivä alkaa kahvitellen teorialla ja lounas nautitaan .

Kurssin anti sopii parhaiten jo perustaitoisille ratsastajille ikärajoista viis ja kurssin tunnit räätälöidään ratsastajien taitojen ja toiveiden mukaan.


Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala
Kurssipäivän hinta 95€.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066 tai Hopotissa

 

ISSIKKAPÄIVÄ

 

21.2.2021 Sunnuntaina 4 - 10 paikkaa

22.2.2021 Maanantai 4 - 10 paikkaa

Täysipäiväinen tallipäivä sisältää ratsastusta 1h/pv, hevosten hoitamista, letitystä, varustehuoltoa, poniagilityä tai heppojen irtojuoksutusta/hypytystä. Leirillä syödään myös lounasta ja välipalaa ja leiripäivä kestää 9-15

Leiri soveltuu niin lapsille (8v+) kuin aikuisille jotka haluavat puuhata muutakin kuin ratsastusta.

Yhden päivän hinta on 65€ sisältäen 1 ratsastustunti, lounas, välipala sekä päivän teeman mukaisen ohjatun toiminnon plus alv:n.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066/Piia tai yhden päivän kerrallaan voi ostaa Hopotista.

 

 

 

Takaisin satulaan - päivä

17.1.2021 sunnuntaina klo 9-15

Onko viime kerrasta vierähtänyt tovi ja mieli halajaa takaisin ratsaille? Vai onko epävarmuus hiipinyt hevosen kanssa toimimiseen ja kaipaat perusasioiden kertaamista? Tämä päivä on pyhitetty perusasioiden palauttamiseen hevosen käsittelyssä, varustelussa ja ratsastuksessa. Kurssiin sisältyy aamukahvit ja lyhyt teoria alustamaan hevosen kanssa toimimista helpommaksi. Kahdella tehotunnilla palautetaan mieliin hevosen ohjeistus maastakäsin ennen ratsastusta ja välillä lounastellaan omin eväin. Päivä sisältää paljon tietoa hevosen kanssa toimimisesta!

Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala
Kurssipäivän hinta 85€.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066 tai Hopotissa

 

Baanakurssi

klo 15 - 21

Tämä kurssi sopii jo hyvät hevostaidot omaavalle askellajiratsastajalle joka ehkä salaa haaveilee kisaamisesta tai uusista kokemuksista erilaisissa tilanteissa. Päivä alkaa kahvilla ja teorialla hevosen kanssa matkustamisesta sekä askellajikisaamisesta ja sen jälkeen pakataan ponit matkaan retkelle kohti Eurajoen hevosurheilukeskuksen askellajibaanaa. Baanalla ratsastetaan kahteen kertaan ja välissä lepuutetaan hepat ja hörpätään omat eväät jotta taas jaksaa.

Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala
Kurssipäivän hinta 100€.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066 tai Hopotissa