14.8.2019 Syyskausi on juuri alkamassa ja paljon uusia elämyksiä ja oppeja on tarjolla lisää!

* Parille mukavalle hevoselle tai ponille löytyy vielä tilaa karsina- tai pihattopaikalla. Katso lisää Palveluista ja tule tutustumaan! Meillä pystyt treenaamaan läpi vuoden keleistä huolimatta!

* Ihanat Issikkaretket vievät retkelle rauhalliselle metsäretkelle ja kentällä päästään koettamaan tölttiäkin. Retki sopii myös vähemmän ratsastaneille!

* Lasten Yksisarvissynttärit valtaavat tallin, glitteriä ja unelmaa on riittämiin! Valmiin paketin tiedot löydät Ryhmille ja palvelu on räätälöitävissä moneen suuntaan tai vaikka polttaripaketiksi! 

* Valmennustoiminta on kuumimmillaan; Baldurin valkkutiimi kasvaa ja treenaa askellajikisoihin tallin oman valmentajan, Piia Pensikkalan kanssa ja Arnella Nyman käy tuomassa tuulahduksen lajin huipulta, tallin ratsukot ahkeroivat estevalmennuksissa Susanna Syvärisen johdolla, koulutunneilla Antti Lehtilän ohjeistuksessa ja Suska Hämäläisen tunneilla harjoitellaan säännöllisesti. Jos mielit mukaan niin ota yhteyttä!

* Lapsille on paljon vaihtoehtoja Tenavatunneista alkaen alkeistunneille ja jatkotunneille, tulossa myös lapsille omat talutusretket eväiden kera!

* 27.9. alkaa Aikuisten alkeet - pienryhmätunnit klo 19 

 

8.6.2019 Kesän ALKEISKURSSIT lapsille ja aikuisille!

Tenavatunnit tiistaisin klo 16 ja lauantaisin klo 10.30

Lasten alkeet tiistaisin klo 16.30 ja keskiviikkoisin klo 16.30, !HUOM! Kesto 1,5h

Aikuisten alkeet sunnuntaisin klo 17.30, !HUOM! Kesto 1,5h

UUTUUTENA VAUVAVARTTI  lauantaisin klo 11.00

Katso lisää Hopotista

 

21.5.2019 Lasten päiväleireillä riittää toimintaa! Katso sopivat päivät Kurssit - sivulta ja varaa heti parhaat päältä!

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

17.5.2019

Upeat viikonloppuleirit aikuiseen makuun tarjolla nyt! Mielen lepoa ja kehonhallintaa tarjolla taiteen ja ja joogan avulla sekä ihan mahtavassa merimaisemassa yöpyen. Tutustu tarkemmin Leirit

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

24.4.2019

Kurssikalenteria täytetty alkukesälle! Lisätietoja löydät kohdasta Ratsastuskoulu -> Kurssit

 


16.2.2019

Ratsastustunnit alkavat uusissa tiloissa maaliskuussa!